921990-yellow-labrador-puppies

Scris de Radu Balcu

Salut Cetin,

Revin la tine cu speranta ca o sa scrii pe blog despre intamplarea pe care am patit-o si astfel se va indexa nr. de telefon al nenorocitului care vinde pui de catei de diverse rase, pe internet, si ii vinde fara vaccin, bolnavi si stiind ca pot muri oricand.

Asta am patit si eu. Am discutat cu omul respectiv, care are mai multe anunturi cu vanzare de caini, daca cautam pe google dupa nr. lui de telefon 0755524882:
Cautarea google: www.google.ro/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=0755524882

Am discutat cu omul acum 2 saptamani si trebuia sa imi livreze un pui de Labrador Negru. Mi-a zis ca are disponibil si ca mi-l trimite cu un sofer de la NemoExpress pana sambata (27.06). Joi seara m-a sunat sa imi spuna ca nu mai poate sa trimita cu curierul ca nu mai pleaca soferul. Ulterior aveam sa descopar ca aceasta era doar o vrajeala ieftina.

Catelul aveam de gand sa il fac cadou unor prieteni apropiati. Am discutat cu omul si i-am zis, ok atunci sa il livreze luni – 29.06. A zis ca o sa vb cu soferul si il trimite.
Luni mi-a trimis din nou mesaj ca ii pare rau, ca isi cere scuze, dar nu poate soferul si ca daca nu e o problema il livreaza el personal la sfarsitul saptamanii.

Ce sa mai zic, am zis ok. Surpriza oricum era stricata, cadoul nu il dadusem la timp, am zis macar sa il dau la sfarsitul saptamanii.
La sfarsitul saptamanii mi-a trimis cainele prin curier. Cainele avea carnet de sanatate si pasaport, precum si microcip.
M-am gandit ca daca are carnet de sanatate e ok.

Vanzatorul m-a mintit si ca puiul de Labrador are vaccinul facut. Se pare ca de fapt cainele nu avea niciun vaccin facut, iar transportul cu autobuzul de la Bihor (de acolo mi-a spus ca ii livreaza) si pana la Bucuresti, impreuna cu faptul ca are o crescatorie de caini de mai multe rase si ii tine pe toti impreuna (se pot vedea anunturile din google ca vinde diferite rase de caini), i-au fost fatale puiul de Labrador.

Cainele a murit astazi, adica la o saptamana si jumatate dupa ce l-am oferit cadou, de parvoviroza.

Simt o mare frustrare si o gramada de nervi pentru ca exista oameni in Romania care iti vand cu buna stiinta un caine bolnav. De aceea, te rog daca se poate sa indexam numarul de telefon 0755524882 ca sa nu mai pateasca si altii aceeasi poveste. Omul care raspunde la telefon e doar un nenorocit care vinde cu buna stiinta caini nevaccinati si bolnavi.

Cu speranta ca vei publica acest text,
Iti urez o zi mai buna decat a mea!