√ Lech Kaczynski, decedatul președinte al Poloniei, a făcut presiuni ca Rusia să recunoască masacrul de la Katyn, unde au fost uciși peste 20 000 de polonezi de către serviciile rusești. A se nota că Rusia nu a dorit niciodată să recunoască masacrul, iar Putin, adevăratul președinte rus, a acceptat doar la presiuni internaționale uriașe, declanșate de același Lech Kaczynski.

√ Lech Kaczynski se îndreaptă spre Katyn, unde ar trebui, alături de Putin, să se reculeagă și să comemoreze tragedia. Deasupra Rusiei, avionul se prăbușește, ucigând președintele, soția sa și cam pe toți înalții oficiali polonezi.

√ Putin, este desemnat de către „președintele” rus Medvedev, cu ancheta asupra prăbușirii. Rezultatul anchetei? Eroare umană. Morții sunt de vină, dumnezeu să îi ierte.

√ Sunt extrem de curios câți vor mai vorbi de amplasarea scutului anti-rachetă american în zonă. Cred că de acum încolo, avionul prezidențial al lui Băsescu o să fie un F16 nou :mrgreen:

Se mai gândește cineva la masacrul de la Katyn?
Și cât mai e până la anul…când noul președinte polonez va trebui să fie extrem de curajos să se urce într-un avion cu destinația Rusia.

Foto LittleBro