A vuit ieri internetul despre faptul cum că rețeaua de distribuție Access Press cenzurează distribuția revistei Kamikaze.
Huaaa, ne cenzurează, ni se pune pumnul în gură. Atentat la libertatea presei. Se pune pumnul în gură tinerei generații (deși acuma să-mi fie cu iertare, Hâncu e de-o vârstă cu tataia, dar tot tânără generație se consideră). Adevărul Holding a luat și el poziție, că conform unor articole din presă, societatea de distribuție a presei e controlată de Vântu.

Un mare fâs. De fapt ăia de la Kamikaze au fost niște șmenari și au încercat și ei să mânărească puțin treburile și să nu mai plătească comisionul de distribuție, ci să discute direct cu vânzătorii de la chioșc. Adică o mică chestie rromânească, lasă dragă, mai economisim și noi niște leuți. Neieșindu-le, au zis și ei să o dea în victimizare, c-așa se face.

Din păcate pentru ei, nu prea le-a ieșit mizeria. Access Press nu e controlată de Vântu, în schimb Adevărul știm sigur sigur că e controlat de Dinu Patriciu.

Rușine, Dinu Patriciu! S-a văzut pixelul albastru tocmai din Deltă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.