O veste bună, bunuță, care le dă peste lăbuțe infracționalilor de la Uber și le explică că legea e una pentru toți, aratându-le, în decizie, ce ar trebui să facă pentru a intra în legalitate, așa cum sunt, de fapt, în celelalte țări europene non-bananiere.

Partea funny masiv și care mi-a atras atenția a fost cea în care unineuronalii ardeleni au început să își paseze neuronul de serviciu pe cluj și să comenteze, cu schimbul. Logic, firma de avocatură care a câștigat procesul este vinovată, pentru că NU ESTE PATRIOATĂ, da?? Și că o firmă patrioată ar fi refuzat acest proces, nu ai cum să fii avocat și să accepți o asemenea sarcină.

Trecând peste faptul că acest proces înseamnă că, de fapt, o corporație americană e obligată să plătească taxe și impozite în românia, ceea ce acum nu face și să se conformeze legilor românești, lucru pe care, iarăși, nu îl face, care duce complet în derizoriu ideea cu patriotismul, cât de ardelean unineuronal să fii încât să înjuri firma de avocatură că și-a făcut treaba? Cât de prost și larg în cutia craniană să evoluezi?

Mult, vă spun, mult.