Toată viața mea de adult, cu rare excepții, am purtat cioc. Așa mi s-a părut mie că îmi stă bine, ce să fac.

fumator

Din păcate, odată cu avansarea vitiligoului de care dispun de la 15 ani, petele albe mi s-au răspândit pe față și sunt cumva forțat să port barbă full, deși arăt ca Moș Crăciun. Well, ce să zic, prefer să par bătrân, decât desfigurat. Da, am barba albă de la vitiligo, nu de la vârstă, haterilor. Și de la copii, puțin, recunosc 🙂

Problema mea e că am părul creț. Dap, eram creț și în cap, înainte de a decide că trebuie să chelesc. Deci și barba creață. Iar tunsul cu mașina de tuns părul din cap nu este absolut deloc satisfăcător, pur și simplu o tunde aiurea, în scări inegale, funcție de cum e sculat părul la momentul respectiv.

Mă gândeam să îmi iau o mașină de tuns barba. Dar nu știu dacă să fac pasul ăsta sau nu. Cineva care a folosit astfel de mașini, diferența este semnificativă? Pot face ce vreau eu, mă pot juca cu dimensiunile, tăierea e satisfăcătoare și egală?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.