cei patru securisti

Trustul Intact, această perlă securistă a televiziunilor europene, lovește din nou, cu același talent cunoscut de toată lumea.

Mai exact, Antena și Protv au participat la licitația pentru adjudecarea meciurilor de la CE. Antena a pierdut, pentru că na, când patronul e în spital și fiica e condamnată la închisoare pentru șantaj, e mai greu cu bănuții.

Ei, dacă au pierdut, antenele s-au dus să reclame la CNA că de fapt protv nu ar fi avut dreptul să transmită acele meciuri, pentru că nu sunt free to air. Mai pe înțelesul tuturor, protv cere bani ca să fie inclus în pachetul cabliștilor, spre deosebire de antene, care au făcut presiuni să fie must carry, adică cabliștii să îi bage obligatoriu în pachete. Desigur, protv cere bani, dar e în mai multe pachete decât antenele, dar asta e deja ceva circumstanțial.

Anyway, cam atât voiam să zic. Despre sportivitatea și bunul simț intactist. A, și CNA a decis că există o singură televiziune free to air și aia e TVR. Și că nu poate împiedica protv să transmită meciurile.
Badumtsss.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.