Am reușit să îmi fac timp să văd S03 de la Witcher și, cu ocazia asta, am înțeles de ce pleacă Henry Cavill din serial. Pentru că toate cele 5 episoade sunt caracterizate printr-un singur cuvânt: penibil.

Efectiv și-au bătut joc de carte și de subiect, Ciri e o pizduță isterică, melodiile abundă peste tot și, ce e mai idiotic este că, deși cartea prezintă o grămadă de acțiuni laterale, care ar fi putut umple timpul până la viitoarea fantastică rebeliune a lui Vilgefortz, de care vom afla în ultimele 3 episoade, regizorul a preferat să umple timpul cu clasicele How you hangin up? Personajele discută, lung, interior și exterior, au zbateri și zbucium, simt chestii, iau decizii de suflet dar se întorc rapid înapoi și mai cugetă puțin and so on.

Singurul lucru bun este coloana sonoră de background, nu lălăielile lui Jaskier, coloană care e foarte mișto. În rest, acesta e ultimul sezon de Witcher la care mă mai uit, probabil Netflix, după succesul fulminant al S04, îl va anula, pentru că oamenii nu înțeleg arta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.