Mai țineți minte când îi ridicam balade domnului Dan Barna, care își sfărâma mânușițele sale fine, dedulcite la bani europeni, legat de vârsta de pensionare a românilor, care vrem, nu vrem, trebuie adusă în contextul creșterii explozive a duratei de viață a românilor? Iar el zicea că da, nu știm, nu cunoaștem, e greu?

Da, de fapt știa.

Sunt preconizate o serie de masuri pentru stimularea rămânerii in activitate, fiind in dezbatere publică un proiect de act normativ ce vizează creșterea vârstei standard de pensionare, facultative, la 70 de ani, se urmărește in acest fel și egalizarea vârstei standard de pensionare intre genuri.

Deci da? Facultativ, o să ieșim la pensie la 70 de ani, cine apucă. Speranța de viață în românia este de 73 de ani și o țâră. Practic, vei ieși la pensie cu picioarele înainte sau nu o vei mai apuca niciodată.

Pentru cine nu înțelege ironia și chiar crede că pe plaiurile carpato-danubiano-pontice facultativ înseamnă altceva decât obligatoriu în scurt timp, recomand să caute despre naționalizarea conturilor în valută și cum eram sfătuiți, facultativ, să ajutăm statul și să nu ținem dolari în bănci.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.