Așa că îi dă în judecată pe cei care l-au dat în vileag că e criminal, pentru un mizilic de 1 milion de euro. Evident, e susținut și de “prințul” român Dimitrie Sturdza, pentru că se știe, infractorii se spală unul pe celălalt.

“Despre aceasta vânătoare s-au spus mai multe lucruri neadevărate. S-a spus ca a fost o vânătoare ilegală. Însă Prinţul Emanuel a fost la o vânătoare permisă de ministrul Mediului. A doua minciună este cea referitoare la faptul că Arthur a fost cel mai mare urs din România. Sunt mulţi urşi care sunt mult mai mari decât Arthur. Povestea asta e trasă de păr.

Se pare ca ursul Arthur a fost împuşcat la 300 m distanţă de o fermă unde a făcut ravagii. Domnul Păun spune că nu ar fi trebuit împuşcat masculul ăsta foarte mare, dar că ar fi trebuit eliminată o ursoaică cu doi pui. Domnul Păun e finanţat din afară, sunt multe ţări în Europa de Vest care nu vor să relocam urşii noştri acolo”, explică Prinţul Dimitrie Sturdza.

PRactic cere 1 milion despăgubiri pentru că nu ar fi cel mai mare urs. Despre faptul că a ucis un mascul, e de fapt finanțare din vest.

Cât de mișto era acum să fie românia o monarhie așa cum trebuie. Ce ștergea prințul cu valahul nemernic care i-a stricat odihna. Ce exemplu de așa nu făcea din el, mamă mamă. A, dacă sunteți curioși de ce sunt numiți ăștia Prințul, sunt exact ca țiganii, își modifică în certificatul de naștere numele și se redenumesc Prințul, Al României, căcaturi de astea.

Dacă nu știți, aceste procese sunt denumite SLAPP, Strategic lawsuit against public participation. Prin ele, oamenii cu bani și putere încearcă să aducă la tăcere jurnaliștii și media care le dau în vileag mizeriile, bazându-se pe faptul că oamenii sunt săraci și nu își permit procese. Ce a făcut, de exemplu, panarama din Voluntari, când ne-a dat în judecată pe mine, pe TNR, pe Alex Dona și toată pleiada de săraci cărora le-a cerut câte 100 000 de euro, ca să mai cumpere o cruce mare în camera de rugăciune din Voluntari.

Și au, în multe cazuri, succes. Știu un caz în care o patroană de la o firmă de ape minerale a dat în judecată un fraier de ăsta de-al nostru de la Kamikaze și omul a pierdut, fiind bun de plată câteva zeci de mii de euro. Legile românești sunt făcute exact pentru asta. Posibilitatea ca cei care au putere să te înfunde, indiferent de ce ai spus sau scris. Vezi Tolontan care face cărare la DNA, pentru că a supărat un primar pesedist cu nume de scuipat.

Sper ca cei de la ONG să nu se lase intimidați și să se bată cu țafandache ăla cu sânge jegos și albastru până în pânzele albe.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.