După o discuție avută aseară cu Ovidiu, m-am gândit să apelez la public, să aflăm care este, în opinia populară, cea mai bună bere românească. Asta însemnând bere gândită și fabricată în românia, deci Nenea Iancu nu e bere românească, la fel și Azuga, ca să scăpăm de o problemă de la început.

În opinia consumatorilor cu greutate, deci și eu, Neumarkt este cea mai bună bere românească, cea mai aproape de gustul adevărat al unei beri de calitate, muncitorească, ieftină și bună. Unii hipsteri mai menționează și Cikicior, sau cum se scrie. Am băut, nu am fost mai deloc impresionat, destul de comună, dulceagă, gust pregnant de drojdie.

Am auzit lucruri bune despre Suceava, dar nu am băut niciodată. Bănuiesc că prin provincie sunt o grămadă de beri locale de calitate, care nu au bani să își facă intrarea pe piața adevărată, din capitală, deci sunteți invitați să le menționați, dacă vă plac.

Care este cea mai buna bere romaneasca

Vezi rezultate

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.