În ultima perioadă, două mari subiecte sunt la modă și au ajuns atât de la modă, de îmi vine să îmi tai venele franjuri cu un topor tocit.

1. Nu mai pot cu clipul în care oamenii reacționează diferit la bărbații bătuți de femei. Da frate, ca să vezi, e haios să văd un tip bătut de nevastă-sa sau de o altă femeie. Da, pentru că, genetic suntem structurați să fim mai mari, cu mult mai mari, decât femeile, iar când tu iei bătaie de la o femeie, înseamnă că ești de râs. Un bărbat poate ucide o femeie cu o lovitură. Sau poate ucide o femeie și un copil nenăscut, din aceeași lovitură. O femeie ce poate să îți facă, când te ia la palme? De ce aș sări să te apăr? Să îți salvez onoarea nereperată?
Mai lăsați-mă, gata, nu mai pot.

2. Nu mai pot cu Tony Pop Tamaș. A devenit la modă să faci mișto de Toni Poptamas. În primul rând eu, până acum 5 zile, credeam că e vreun grec pe care îl cheamă Poptamas.

După care, în miliardele de twitturi și posturi de facebook, am aflat cum îl cheamă. Omul a fost mai viral decât Radu F Otravă la un loc și asta datorită inteligenților care credeau că e foarte cool să faci mișto de un om destul de slab mobilat la mansardă, după părerea mea.

Gata, e suficient, l-ați celebrizat destul. Nici dracu nu auzise de el, acum are la vânzare hituri pe iTunes. Poate ne oprim și noi. Da, știu suntem mult mai cool, iar citatele noastre inspirațional-motivaționale sunt minunate și denotă calitate umannă superioară.

Dar hai să mai luăm o pauză.