Eu am o colega la munca tare ghinionista. Fata asta, daca e sa cada un meteorit peste terra, in mod sigur pe ea o loveste prima.
Si sta Anca la calculator Acum cateva zile, sa citeasca mailurile si sa se dea pe bloguri. Langa calculator, o cafa de cafea, tigara in scrumiera, pregatita pentru o seara perfecta. Suna telefonul, intinde mana spre el, buf, rastoarna cafeaua peste tastatura. Normal, fiind femeie, nu o duce capul sa ia tastatura si sa incerce sa o usuce si sa impiedice apa sa intre la componente. SI tastatura se arde.
A doua zi, se hotaraste si se duce in Carrefour si isi ia tastatura bengoasa la 50 de lei. Ajunge acasa fericita, isi face cafeaua, isi aprinde tigara si se aseaza in fata calculatorului, sa isi verifice mailurile si sa se dea pe bloage.Suna telefonul, intinde mana spre el, buf, rastoarna cafeaua peste tastatura. Normal, fiind femeie, nu o duce capul sa ia tastatura si sa incerce sa o usuce si sa impiedice apa sa intre la componente. SI tastatura se arde.
A doua zi, plina de nervi se duce la Carrefour, incapatanata, si isi ia alta tastatura, la fel de bengoasa, ca ii parea rau de cat de bine arata cea veche.
Ajunge acasa fericita, isi face cafeaua, isi aprinde tigara si se aseaza in fata calculatorului, sa isi verifice mailurile si sa se dea pe bloage.Suna telefonul, intinde mana spre el, buf, rastoarna cafeaua peste tastatura. Normal, fiind femeie, nu o duce capul sa ia tastatura si sa incerce sa o usuce si sa impiedice apa sa intre la componente. SI tastatura se arde.
Astazi si-a cumparat alta tastatura, tot din Carrefour, tot la 50 de lei, incat i-au zis aia ca ii dau discount daca cumpara un bax.

Ce credeti ca o sa faca pana maine??

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.