Tresare inima în mine ca un iepuraș sălbatic când văd țiganii cum trec de la Te tai, te fac, să moară și să dreagă la miorlăituri și plânsete. Mă face să fiu cel mai fericit om.

DIn păcate, amenda aia de 11 000 de lei e inutilă, nu o să o plătească și nu are nimeni ce să îi facă. Dacă amenda aia ar fi înlocuită de închisoare în cazul în care nu o plătește în 3 luni, de exemplu, alta ar fi viața.

Amendă record

„De acum nu mai fac taximetrie! Te omor cu mana mea! Te urmăresc și te omor!” Acestea sunt amenințările unui taximetrist adresate unui agent din cadrul Poliției Locale a Municipiului București. Agresorul a fost încătușat și amendat cu 11.100 lei. Miercuri după amiază, un echipaj al Serviciului Circulație din cadrul Poliției Locale a Municipiului București se afla în misiune în zona Pieței Sudului din Capitală. În stația de taxi, agenții locali l-au găsit pe C.F.I., în vârstă de 46 de ani, care aștepta clienți în taxiul său. Fără echipament radio conectat și, mult mai grav, fără a avea atestat profesional, taximetristul a refuzat legitimarea în momentul în care agenții locali au descoperit abaterile. Ieșind agresiv din autoturism, bărbatul a început să-i înjure cumplit pe cei doi polițiști locali. Chiar dacă au încercat să aplaneze conflictul, agenții au fost amenințați cu moartea printre cuvinte triviale. În aceste condiții, C.F.I. a fost imobilizat și condus la Secția 15 Poliție, acolo unde – pentru încălcarea legilor taximetriei și a ordinii publice – a fost sancționat cu suma de 11.100 lei. Cazul a fost preluat de lucrători din cadrul Poliției Române, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.De remarcat este faptul că, în urmă cu două luni, C.F.I. a mai fost sancționat de către agenții Poliției Locale București tot pentru abateri la legea taximetriei.

Publicată de Politia Locala Bucuresti – www.plmb.ro pe Joi, 15 martie 2018

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.