Tradus intr-o română MiaKalifeasca, ar suna ceva gen Dildãul consecintelor acțiunilor tale rareori vine cu alifie la pachet.

Am zis că mă abțin de la comentarii legate de ce se întâmplă acum în Israel, în primul rând pentru că am vreo câteva articole în care scriu despre acțiunile făcute de evrei în teritoriile ocupate, cel mai crunt fiind acela în care un ofițer israelian a împușcat în cap o fetiță de 10 ani, iar un tribunal l-a declarat nevinovat. Sincer să fiu, acum, după ce au trecut ceva ani și am urmărit mai îndeaproape zonele de conflict, nu știu dacă aș mai fi la fel de revoltat.

Oricum, în continuare aleg să nu îmi dau cu părerea, sunt suficienți specialiști de circumstanță care știu că, de fapt, este o acțiune israeliană, anumit i-au lăsat pe sandniggerși să ucidă copii și femei pe care să le transporte ca trofee pe capota mașinii, ca să aibă motiv să intre în Gaza. A ieșit ieri un filmuleț în care sandniggerul aruncă o grenadă într-un adăpost, deși se aud strigăte că suntem doar femei și copii aici. După care îl mitraliază pe un adolescent care încearcă să fugă.

Așa. Doamna Mia Khalifa, o prostituată libaneză, ai cărei părinți au fugit din Liban, din motive de foarte multă libertate și care este condamnată la moarte, dacă se întoarce în Liban, pentru activitățile sale în domeniul sexual, are opinii ferme despre Palestina și despre istoria acelor locuri, vorbind despre Disgusting Israel și Apartheid. După care vine un musulman și îi explică faptul că e analfabetă și nu are idee despre istoria locului.

După care vine și partea cu dildăul consecințelor. Doamnei Khalifa i s-a încheiat brusc contractul cu Playboy, toate contractele lucrative, toate podcasturile pentru care era plătită. Iar acum suferă, e de părere că e cancelată.

Posibil să fie, nu știu. Sigur, doamna Khalifa nu știe că prostituatele și homosexualii sunt uciși prin aruncare de la înălțime, în Gaza. Adică dacă ea ar fi acum, în Gaza, ar fi sub forma unei roșii storcite pe caldarâm. Mai posibil e ca, de fapt, toți copiii ăia uciși de luptătorii ei pentru libertate să fie mai influenți, morți, decât pizda doamnei Khalifa, încă vie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.