Dragii moșului, știu că ați suspinat de doru-mi în năframele parfumate, precum niște dejanere ce-și plâng herculele plecat la luptă cu leul din Nemeea. Așa că am făcut totul ca să puteți s-mi citiți slovele suave și să îmi vedeți pozele ireproșabile.

Pentru moment, sunt plecat eroic în anuala misiune numită tester de vacanță. Anul acesta, cu ajutorul substanțial și neprecupețit al celor de la Christian Tour, care au făcut totul ca eu să pot pleca în 2 zile din România, deși nici măcar pașapoarte la copii nu aveam.

Dar, cu eforturi glorioase, am reușit și, chiar în aceste momente, testez eroic, doar pentru voi, insula Zakynthos și hotelul Galaxy Beah. De Zakynthos sigur ați auzit, e insula aia unde vin broștele țestoase gigant, caretas pe numele lor, să își depună ouăle în nisip. De ce să zic, pe nisip nu am văzut nici un broscoi, dar am văzut unul în apă, în timp ce mă dădeam cu șalupa, moment în care am făcut puțin pe mine. Pentru că broscuțele alea erau cam cât jumătate din șalupa mea.

După aceea am aflat că au minim 250 de kilouri și că nu sunt chiar micuțe. Desigur, fi-mea își dorește deja neapărat o broasscă țestoasă. Dacă mai trăiește Cizmă, o să îi cumpăr.

Ieri am fost, după cum am zis, într-o călătorie cu o șalupă închiriată de pe mal de la un nene palicar, cu 40 euro ora. IEFTIN. 2 ore 70 euro. 6 ore 120 euro!! La mamaia primeai de banii ăia un scuipinol între dinți. Am făcut câteva poze, dar, din păcate, a fost prea frumos ca să ne aducem aminte să face așa ceva în mod constant.

Mâine plecăm să facem plajă la Nabagio, unde este dumnezeu pe pământ. Dacă nu uit, vă fac și niște poze. La aceeași calitate superioară.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.