Conform discutiei avute la PR Forum, domnişoara de la Ursus s-a ţinut de cuvânt, transformând-mă ad-hoc în tester autorizat de bere.

Ca urmare, vineri am primi în posesie baxului de 24 de cutii de bere, testarea urmând a avea loc în weekend, într-un cadru autorizat, cadru format din tatăl meu şi mine.

Testarea a mers conform planului, s-au luat în calcul toate caracteristice organoleptice ale produsului, tăria, aciditatea, intensitatea malţului şi a hameiului. Din păcate, înainte de a ajunge la o concluzie finală, materialul de testare s-a terminat, rămânând ca raportul să fie făcut undeva weekendul următor, când vom face şi o testare comparativă, de această dată pe produsul Peroni, acompaniat şi de un material pe grătar.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.