Pe zi ce trece, mă conving din ce în ce mai mult, că toată vâlva aia cu valiza „găsită” de un țăran nevinovat pe un câmp și dusă direct la sediul Rise Project, ca să fie treaba oablă, e de fapt o farsă extrem de bine pusă la punct de colegii israelieni ai domnului Laufer, care, în continuare, îl sfătuiesc pe dragnea în toate cele și care, practic, sunt vinovații primari pentru cam tot ce se întâmplă în românia.

Serios, gândiți-vă puțin.
Primul set de dezvăluiri. Aberații, nimicuri, poze de la grătare, oameni care se întâlnesc, mănâncă, beau, se distrează, pentru că au bani. E irelevant de unde au banii, degeaba peste tot se arată cu degetul că a furat, cât timp nu există nicio dovadă pentru asta. Și tot așa, doar chestii inutile, generatoare de circ, dar fără niciun fel de relevanță juridică pe undeva.

Acum a fost iarăși, cu surle și trâmbițe, încă o dezvăluire rise. De unde aflăm, STUPOARE, dragnea merge la vânători, alături de diverși. Ce criminal, incredibil așa ceva, să se sesizeze justiția și presa și…dar stai, de ce să se sesizeze, că nu e nimic ilegal în asta?

În timpul ăsta, dragnea mustăcește și îi ia la mișto pe jurnaliștii care văd în asta disperare și nervi, doar că realitatea e distracție și distractivitate. Toată țara se învârte în jurul valizei, complet irelevante, valiză care nu schimbă nimic pentru nimeni, pentru că votanților de psd li se rupe că dragnea vânează, pentru ei e normal, așa fac despoții luminați, pentru tabăra cealaltă e irelevant, ăia oricum îl urăsc.

Între timp, timpul trece, leafa merge, Klaus se face că se opune de zor, în timp ce, de fapt, este în completă cârdășie cu ei. Ăia țipă, ăsta urmărește cu atenție situația, se trage de timp în cel mai mare stil, pentru că la anul vin alegerile și KWI trebuie să joace frumos și cuminte, ca să fie el opozantul lui Gabi Firea, nu altcineva.

Asta dacă, între timp, nu se supără Dragnea și își ia 10 ani de concediu la Cotroceni, unde devine, automat, imun la orice fel de acuzație, exceptând trădarea de țară. A avut grijă frățiorul său, băsescu, împreună cu Daniel Morar, să rezolve această problemă spinoasă a președinților români infractor.