Mai exact, mămăligă cu bucățele de costiță, răcorite cu niște brânză grasă de vaci cu smântână. Modul de preparare e simplu, se prăjesc bucățelele de bacon într-o tigaie, alături având apa pentru mămăligă la fiert. Când considerați că sunt suficient de prăjite, turnați conținutul tigăii în apa de mămăligă, după care turnați mălaiul ploaie, amestecând încontinuu.

Bănuiesc că brânza cu smântână știți să o faceți.
Bonne appetit!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

11 comentarii Adaugă comentariu

  1. frumos la țară… 😀

  2. #3

    Maestre! Tu cand scrii retetele astea cu “tavalite”, “racorite” si asa mai departe… trolezi fin meniurile alea de restaurnat care incearca sa starneasca pofte cu constructii de genul sau chiar simti sa te exprimi asa.
    Ca ma dor ochii si nu stiu de ce!

    • #4

      ahahahahaha si eu care ma gandeam ca nimeni nu observa…

    • #5

      vezi ca ai uitat ca branza trebuie dezmierdata cu un praf de sare din degete de virgine.

    • #6

      my bad

  3. #7

    Vai ai sezlong dala smecher (am si eu), dumnezeiesc e sa te lasi pe spate in aer liber !!!!!! Si nu e scump deloc. Toti care m-au vazut cu el pe la picnic m-au invidiat maxim :))

    De mancare…e prea devreme sa bag mamaliga

    • #8

      da, e dumnezeu, il luasem pentru pescuit, dar e prea misto sa il irosesc la balta

    • #9

      Link va rog, ca am o terasa de pregatit pentru vara.

    • #10

      l-am luat de la dedeman, dar din magazin…

  4. #11

    Iar mi-am adus aminte de carnea aia cu carnati afumati la borcan in untura de la Bucovina….cu scrob dimineata la o cana de chisleac