Tocmai voiam să purced spre gătirea unei minunate mâncărici #tatigateste, când mi-a trecut brusc totul. Îmi place proteina, dar nu când provine din gândacii ascunși în pachetele de carne.
Tocmai voiam să purced spre gătirea unei minunate mâncărici #tatigateste, când mi-a trecut brusc totul. Îmi place proteina, dar nu când provine din gândacii ascunși în pachetele de carne.
NOU
GJ Cora. Deci sa nu luam mici nici de la Cora. Și ziceam ca-s nebuni aia de-si cresc gaini in balcon, da?
NOU
Cand vine vorba de carne, Metro si Selgros sunt pe primelel locuri. Daca nu ai cum sa ajungi la ele, Lidl si Kaufland. Atat.
Sotul lucreaza in bransa si stie tot cam cat de jegosi sunt carrefour si cora, la capitolul “chestii proaspete”.
NOU
nu iau carne de la lidl din principiu. ca au “inventii jidanesti” dupa cum spune un prieten.
numa gramaje de 650, 800, 875 de grame. si tu crezi ca e un kil. iti baga pretul mare 16.99 pulpa porc si tu crezi ca atat e kilul. numai ca e trecut mai mic gramajul dedesubt. 850 de grame. si kilul e vbreo 19 lei. ca na, asa fac ei etichetele si gramajele
NOU
Si o reclamatie, ceva?
NOU
Ăla aşa trebuie să fie, carnea pentru şniţel trebuie sa aibă chelcâşoză.
NOU
Proveniența este Kaufland? 🙂
NOU
S-ar putea ca acel gandac sa fie singurul produs natural din pachetul de carne…
NOU
Supliment de proteine. Cu cat dau kg?
NOU
e vina ta. cine te pune sa ti faci snitele acasa ???!!!!
te duci frumos la restaurant/mall si iei snitelu gata facut, gandacul e inauntru, si mananci linistit :))))))))))))))
cine stie cati gandaci am mancat fiecare la viata noastra fara sa avem habar de ei
NOU
eu m as duce inapoi la cora si le as zice “ba m ati ars la gramaj, eu am vrut doar carnea de porc. ce facem cu gandacu ?”
NOU
@bebe: aia i-ar spune ca gandacu’ e trufanda si i l-ar calcula pe pret porc X 10.
ps: o fi de la Kaufland. Eu in locul tau m-as duce si le-as zice: “ba, daca nici intre noi, invadatorii, nu mai exista respect…”
NOU
zici ca e o boaba de cafea cu picioare
NOU
Razbunarea porcului :)) ,omg, arata naspa…
In orice caz sper ca nu era carne de porc din hungaria, ca eu mis hotarat, nu mai cumapr produse din hungaria neam, ca voi renunta eu la energizantul hell si altele oricum ar fi, cica hungaria e al doilea jucator economic pe piata de desfacere din romanica, ce bine le-ar prinde un boicot hungurilor acuma, ca tot vor ei autonomie si sa le vorbim limba, pai no?
NOU
E mai interesant sa privesti atent iarba cum creste decat comentariul tau.
NOU
Tim, ma nene tu ai niste probleme grave.
Am stat pe margine, nu m-am bagat, da’ prea mult.
1) Ce plm are treaba cu gandacul din pachetul de carne cu Ungaria? ai vazut un scuipat pe jos, “e ungurii de vină, tu-le mortii lor”.
2) Lasă dracu atâta exagerare a inteligenței și valorii tale în spațiul, te ții bine? – carpato-danubiano-pontic (uite, din cauza ta ma faci să folosesc asemenea limbaj academic)
NOU
Francisc@ , pai e simplu e legat de subiectul de ieri cu micii, si da pe linie de consecinta zilele astea majoritatea, noi astia de ne simtim romani numai la unguri ne gandim deci: tragi linie si tot razbunare pe hunguri iese, vorba aia asamlezi sus biciclete pe jos iese ak47 , pai no?
Aci la rromanica nu am nici o valoare dar si cand o sa vine randul vostru… Ca asta e, un ins fara de soietatea care il accepta si care ii confera aura stralucirii destinului sau e un nimic, o paria… dar romanii si Romanai va plati cu varf si indesat…
NOU
@Francisc eu incep sa suspectez ca Tim e un personaj fictiv, cam cum era Freigedank
NOU
era pe dracu fictiv, e un zdrentaros care inca guita in spam, jalnic si patetic, nerealizand ca e penibil cu insistenta lui.
NOU
Incep sa suspectez un caz clinic de care se fereste orice psihiatru.
NOU
Nush, pe freigedank ala n-am stat sa-l citesc mult. ca baga niste chestii de nu le intelegea nici el. Tim intelege ce scrie, deocamdata.
NOU
sa fim seriosi, Freige era cel putin 10 clase peste Tim…
NOU
era pe dracu, ii cenzuram eu textele ca sa iasa doar ce era cat de cat ok. daca imi pun mintea cu tim si ii las exclusiv ce cred eu ca e bine, va inchinati la el in 2 saptamani. freige era un jeg.
NOU
oh well, nu stiam ca e atat de cenzurat…
NOU
Dar macar te-au servit, chiar daca vorbeai română.
NOU
Zi sincer, ai comandat in romana, nu?
NOU
Scoti gandacul cu o penseta, ai grija sa nu strangi pe tare, risti sa il rupi si sa il imprastii pe carne. Pui jumatate de kg de soda caustica intr-un bol/lighean, pui carnea peste si torni apa peste pana ajunge sa fie cam cu doua dejte pe amestec. Lasi 2 ore, o scoti si o clatesti cu clor, apoi o mai bagi in masina de spalat cu 3 pernute de ariel timp de 3 ore la program de albe (ca are temperatura mai mare). O scoti, o lasi la scurs si apoi e buna de mancat, posibil sa aibe un gust usor ciudat, dar nu iti fa griji, nu mai are nici o urma de gandac.
NOU
Nu mai învăța omul prostii, dacă nu te pricepi. Peste sodă se pune întotdeauna acid. Bază+acid, egal love. O ardem safe, sau nu?
NOU
Si niste matraguna la final, mai pe natural asa.
NOU
Cam asa ceva fac supermarketurile doar ca la sfarsit in loc de detergent marineaza carnea sa o fac mici.
NOU
iti dai seama daca da Laszlo din Covasna peste gandac in carne ce zice ” romanii, ne au pus gandac in carne”
NOU
Iti dai seama cat de toxica e carnea aia, dac-a murit gandacul in ea!
NOU
În logica asta si apa e toxică. D’aia au murit ăia pe litoral, nu că s-au înecat.
NOU
@ Motanes: și vrei să zici că gândacul a murit de fapt pt că s-a îmbuibat prea mult din carne, adică de lăcomie?:)))))))
NOU
Nu e complicat, gatesti gandacul separat cu ou , faina, prajit crocant in tigaie si il folosesti ca decoratiune.
NOU
cum zice si hypermarketuland: Mereu proaspat ! acel gandacel reprezinta sigiliul calitatii, cel putin asa au priceput ambalatorii ungure de carne, care pricepe romaneste nu: puneti toate ingredientele ce le gasiti pe masa in ambalaj, nu cumva sa irositi ceva! Igen, mindene, mindene …
NOU
Imediat dupa asa zisa revolutie, unei matusi i-au invadat furnicile unicul sac de zahar. Cei mai cu experienta stiti cum era atunci cu produsele de lux, gen zahar, ulei si alte delicatese. Vreo doua saptamani am mancat la ea cea mai buna placinta cu mac
NOU
Cora o să zică că gândacul a apărut acolo in timpul transportului între ei și casa ta, probabil ai paraziți în mașină.
NOU
Asa vezi cand e produsul bun… E ca la mere, daca are viermi clar marul nu a fost stropit cu “diverse”.
NOU
Haidi bre si tu acuma cat poate manca si gandacul…baaa ce nehalit esti si gandacul este om are si el greutati, familie, copii…numai la burta ta te gandesti.
NOU
Era probabil un gandac carnivor, din ala de padure tropicala! 🙂
NOU
Alea nu-s capuse, boss? Te duci cu ele la urgenta si dupa le poti folosi
NOU
Odată gătit, numai e nici un risc.
NOU
Sunt 2 motive pentru care omenirea a ajuns in anul domnului 2017: focul si alcoolul. Lasi carnea la marinat in vin, apoi gratar.
NOU
Si cu greata ce faci?
NOU
Greata de dupa alcool? Multa apa!
NOU
Bine că nu l-ai văzut după ce băteai șnițelul cu ciocanul. Ar fi fost de 4 ori ai mare.
Eu am pățit-o rău când am făcut ciorbă de burtă, am luat cea mai bună burtă, cele mai bune oase și smântână vărsată cu 30% grăsime că sa iasă cea mai bună ciorbă de burtă. Și a ieșit, dar au ieșit și viermii din smântână deasupra ciorbei. Nici nu știam că smântâna poate face viermi, și ai dracu’ erau tot albi, camuflați.
NOU
omule, de ce…
NOU
Smantana 30% gasesti si in magazine. De ce sa iei varsata de la nu stii ce nespalat? Fara musca nu exista vierme :))
pics.me.me/creepy-enemies-casu-marzu-is-a-sardinian-cheese-that-contains-15846519.png
NOU
Era probabil un lot de china refuzat pe motiv de prea putini gandaci per kg carne. Cam ca ciocolata cu lapte si alune intregi. La carnea macinata nici nu cred ca o observai…
NOU
Eu am luat cea mai buna carne de pui de la Carrefour Militari. Am hranit cu succes toate ratele cand am desfacut-o, mirosea a cimitiroza.