Ultima veste de mare angajament este cum că marele medic Rafila (pentru cei cu școala generală făcut sub abramburica, remarcați ghilimelele, da?) s-a înscris în PSD și candidează din partea lor. Bine, candidează și băiatul ăla cu handicap, Streinu-Cercel, care știa că alcoolul nu dezintegrează structura externă a virușilor, dar nimănui nu îi pasă.

Știți care e faza cu candidatura lui Rafila? că sunt două, de fapt.
Fix aia care o spune și arză-o-ar focul Sârmuliță Pandele. Dacă candida din partea PNL, era marele om de știință, marele medic, incredibila persoană Alexandru Rafila. Candidând de la PSD, clar, nu mai are nicio valoare, nu mai poate emite opinii pentru că, se știe, doar dacă ești din PNL poți să spui ce trebuie făcut pe pandemie.

Iar a doua fază este cum, iară, pentru a nuștiucâta oară, securitatea românească este la post și livrează celor de la putere material atunci când este nevoie. Așa am aflat în 48 de ore despre cum tacsu lui Rafila a fost un torționar securist și ce mizerabil e Rafila pentru că e fiul unui torționar securist. Și valul de uiet și bocete ulterioare, fâlfâit de găinușe ouatoare lăsate fără capul de pe umeri, vaaaaai, era securist.

Doar că informația aia era publică de când lumea. Însăși securistul Rafila Senior a declarat astea, s-a scris o carte pe tema asta, a fost inclusiv in Memorialul Durerii și, incredibil, nimănui nu i-a păsat cât timp Rafila Jr. a stat în front, a muncit și nu a crâcnit. Cum a făcut ceva greșit pentru stăpânire, cum pac, dosărelul. Și nu, nu fiți proști, iarăși, să credeți că e a mia coincidență pe tema asta și că, de fapt, totul e o întâmplare.

Și doamne ce silă mi se face de tot în jurul meu. Voi realizați că 20 de milioane de oameni sunt manevrați ca niște oi de către niște băieți deștepți, aciuați în sediile de pe lângă Ambasada Chinei, care au acces la dosarele tuturor? Și nimeni nu poate să le facă nimic, în vreun fel?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.