idioti

Într-un oraș terminat din punct de vedere al parcărilor aiurea, poliția dă 27 de amenzi de parcare aiurea pe zi. Dar în același timp ne avertizează că dacă ne facem dreptate singuri, proprietarii mașinilor pot depune plângere penală. Practic, pur și simplu NU AI CE SĂ FACI.

După care apare cireada de vaci de internet care clamează că poți să îi faci rău stăpânului, poți să îl bați, poți să îl bagi în spital, dar să nu te atingi de mașină. pentru că știi, mașina suferă, nu se face să o zgârii sau să îi îndeși un picior în portieră. Mașina e o persoană, nu te atingi de mașină, dacă nu înțelegi asta, mă-ta-i proastă. Cuțofilii sau imbecilii cu permis, aceeași mizerie.

Și da, azi sunt sictirit. Și, ca și colega vali, am introdus moderarea completă a comentariilor, deci nu vă obosiți, nimic nu apare fără să văd eu întâi. Desigur, “știu că nu apare, dar citești tu”. îhî, o să mi se fâlfâie de durere că un idiot anonim de internet a scuipat un gunoi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.