politia-comunitara

Polițistul 1.
Polițistul 2.

Pe lângă ei, scandalul din weekend cu nazistul întâi împușcat în cap, ulterior de fapt lovit în cap cu patul armei de către un paznic comunitar, supranumit polițist.

Ce denotă toți polițiștii aceștia cu buba la cap?
Nimic altceva decât că controlul psihologic obligatoriu în cazurile oamenilor ce poartă armă cu muniție letală este inexistent sau complet superficial. De fapt, orice control din ministerul de interne este complet inexistent sau superficial. Știați că ei dau anual niște teste fizice? Să ridice mâna câți dintre voi ați văzut polițiști de 150 de kile în viu, care de-abia respiră și să îmi explice cum au făcut ăia testul de alergare de un kilometru.

Iar psihologicul e o glumă. Peste tot. Nu este luat în serios de nimeni, pentru că nimeni nu e tras la răspundere în caz de ceva. Credeți că psihologul care le-a dat avizul celor 2 sinucigași va păți ceva? Sau cel ce dă aviz pentru permis de conducere tuturor demenților?

Absolut deloc. Toată lumea e fericită, șpaga merge, lucrurile merg.
Până când nu mai merg și mor oameni. Sau până când niște foști paznici de parcuri, redenumiți pompos polițiști, își pierd cumpătul și iau bătaie ca ultimii mohicani virgini, după care scot armele și încep să amenințe, terifiați de ceea ce li se poate întâmpla.

Rezolvarea?
Nu există.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.