O să las astea aici, pentru că mi se pare că, în 2 zile, sunt 3 evenimente mult prea tari pentru a fi uitate.

1. În românia, dacă mori, te îmbălsămează rudele. Mai exact, în Bistrița. După care mori de-adevăratelea, din cauza unui tampon cu formol în gât. Înțeleg că așa e obiceiul locului, când mor, copiii sunt obligați să te îmbălsămeze, încă din bătrâni. Vă dați seama câți oameni au murit uciși de retarzi fără cunoștințe medicale?

2. În românia, leacurile băbești și naturiste plus cele văzute în filme, rulează maxim. Acum vreo câțiva ani era dementul care și-a ucis soacra care se sufoca, înfigându-i un tub de pix în gât. Văzuse la tv că așa sigur scapă și nu se mai sufocă.

Astăzi avem copiii care își vindecă de epilepsie tatăl. La sfatul unei bătrâne bine intenționate, îl taie sub limbă. Așa se vindecă epilepsia, din moși strămoși. Omul moare. Vai, ce rău ne pare.

3. Unii visează toată viața la un threesome sau un gang bang și nu le dă dumnezeu. În românia, la 71 de ani, faci gang bang când vrea mușchiul tău. Urmat de BDSM cu vânătăi. Bine, după părerea mea, threesome-ul cu mai mult de un bărbat nu e threesome, ci gheială.

În altă ordine de idei, Relu Fenechiu va fi coleg cu Adrian Năstase.
La mai mare!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.