pokemoni rosii

Deci Clotilde Armand spune cu gura ei că a propus să fie dați 2 milioane de lei bisericii pentru construcția rahatului ăla de catedrală, pentru că e un proiect de țară important și toți românii îl doresc. Spune textual, audio și video.

Well, exact ca spălații pe creier de la antene, susținătorii USB pur și simplu nu acceptă asta. Pur și simplu ei nu cred, pentru ei nu există și aia e. A trebuit să șterg de pe facebook înjurături la adresa mea, familiei și copiilor, plus ironii pe care le-am lăsat, cum că să mai caut și să mă informez, deși nu e nevoie de martori sau dovezi, chestia asta e la liber pe orice canal.

Felicitări, marotelor, nu faceți decât să acutizați orice discuție și să o escaladați, reușind doar reversul, ca oamenii nehotărâți, cei ce acum nu știu dacă să voteze sau nu, să își bage picioarele și în haita voastră de ciobani, identică cu a celorlalți. Vivat PSD, vine toamna cu pokemoni roșii.

espèce d’imbécile

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.