Observ că, pe aplicațiile de mâncare, restaurantele apar și dispar cumva ciclic, nu ai cum să te bazezi pe ele gen Mi-e poftă de burger și să intri să îți iei burgerul ăla bun de la Burger King, pentru că Burger King nu mai e în aplicația Tazz, pe zona mea (Fun fact, pe cât de bun e burgerul, pe atât de infecți sunt vânzătorii de la Burger King, e o tipă brunetă la Mega Mall, mai are puțin să te scuipe în față pentru că o deranjezi din reverie). Nu mai e nici Dinner Food, a ieșit și La Turcu, stai și te uiți și nu ai ce comanda.

Până la urmă mi-am luat un Socului Kebab, shaorma cât un cap de bebeluș (citation needed, am uitat cine a zis-o) și am fost surprins plăcut. Dacă înainte vita lor era doar multă, în rest, gustul era oarecum scârbos, acum am primit o vită bună bună, cu ceapă separată și castraveți murați, o deliciozitate, recomand cu 5 aurași. Am luat la farfurie, ca să nu aibă lipie și cartofi.

Anyway, ideea e, de unde mai comandați mâncare, dacă stați în zona pe unde îmi pierd eu zilele? Că văd că aplicațiile încep să dea rateuri consistente și mie îmi place să fiu relaxat și să am multe variante de unde să aleg.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.