Ieri irumpsese în spațiul public vestea despre cum niște sărmani bătrâni fuseseră reținuți la Kaufland, ei voind doar să nu fie scanați și nimic mai mult, doar niște bătrâni inocenți. Ok, trecem peste faptul că a fost nevoie de 5 (cinci) capete de cretă ca să imobilizeze un bătrân, așa de bine pregătiți sunt capsomanii ăștia.

După care a apărut și realitatea. Filmul fusese regizat, 2 actori în el, cameraman profesionist, editare profesionistă, tot ce trebuie.
Rusia lucrează, prieteni. Banii curg și marea problemă e că nimeni din europa nu e pregătit pentru un astfel de război de gherilă informațională.

Decidenții UE sunt prinși în legi despre îndreptat morcoveii și țigări mentolate și îngrădiți complet de drepturile inalienabile ale rușilor de a ne da muie cu sacâz. Legile actuale nu permit nimănui niciun tip de ripostă, oficine de spionaj și propagandă precum sputnik nu pot fi blocate în țară, totul curge inexorabil spre o victorie masivă, în timp, a acestui tip de propagandă.

Iar noi nu avem mijloacele de a riposta, pentru că nu suntem ca ei, noi suntem drepți și corecți și întoarcem și celălalt obraz.