Aseară a pus piticu un film destinat prevenirii accidentelor rutierea. Foarte realist filmul, puțin spooky. Azi dimineață am început să primesc spam pe mess cu linkuri de pe forumurile unde a ajuns filmul piticului.

M-am îngrozit. Ia citiți puțin.

inca 2 ani jumate sa iau permisu si ravagii fac 😡 😡 😡

iau un golf 5 si de sub 150 nu-l scot :x:X:X

speed=adrenaline=life=pleasure 😡 😡 😡

ok , sunt deacord cu u , acu uitate la filmulet …

m-am uitat….mai bine sa mor conducand decat sa mor ca si ala primu care sta cu aia pe gard de intra masina in el….si ce e vina mea ca ei se pupa acolo pe gard….mearga la suc…sau in casa =)))

oricum eu is de acord cu asta….Dumnezeu stie cand vom muri toti….nu putem impiedica asta…..asa ca fiecare cum i-o fost sortit sa moara….eu am in sange chestia pt motoare….viteza….eu presimt ca nu o sa mor in pat

Ok, cât de retardat să fii să gândești astfel? Fără pic de remușcare pentru eventuala ucidere a unor oameni. Viteza și “să-i dea în gușă”.
Și după aia ne mirăm de câte accidente sunt pe șoselele rromâniei.

NU RETARDAȚILOR, ACCIDENTELE NU SE PETREC NUMAI DIN CAUZA GROPILOR. Se petrec din cauza unor jeguri cu puța mică, ca voi, care compensează lipsa de lungime și grosime prin viteză.

Citiți și restul inepțiilor aici.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.