Port păr facial, ca să nu îl alint barbă, că nu e chiar așa, de când eram prin clasa a 10 a. Genetic fiind ușor tătar, apariția primelor fire de păr pe față a fost o sărbătoare, pentru că, din păcate tatăl meu nu prea avea cine știe ce barbă, dar el compensa prin faptul că era un bărbat frumos. Din păcate, nu am ieșit la fel de reușit.

Norocul meu a fost că a punctat puțin și zona genetică moldoveană, așa că a ieșit ceea ce se vede și în ziua de azi, ușor albit de vitiligo și ani.

Sincer să fiu, nu mai țin minte ce m-a făcut să port așa ceva. La început era nevoia de a părea mai bărbat decât eram, desigur, dar, după aceea, a fost cea mai pură lene posibilă. După ce am terminat armata, locul unde am fost obligat să mă bărbieresc în fiecare dimineață, câteodată chiar și seara, mi-am promis în barbă (sic!) să nu mă bărbieresc decât atunci când e neapărat nevoie.

Așa că, dacă tot am fost singur de Valentine’s, am decis să îmi iau un cadou important pentru cel mai important om din viața mea în acest moment. EU.

În completarea colecției mele de aparate ras Rowenta, mi-am mai cumpărat unul, de data asta un aparat dedicat pentru tunsul bărbii, Rowenta Airforce TN4800.

Atenție, acesta este un aparat exclusiv dedicat tunsului bărbii, deci nu poate fi folosit la ras. Poți obține acea barbă de 3 zile după care se dau în vânt femeile, cu efort minim.

Ce îl face deosebit pentru mine și m-a atras este faptul că are aspirator și firele de barbă nu mi se mai împrăștie haotic pe mine și prin baie, ci se duc frumos, în locașul dedicat, de unde pot fi aruncate foarte ușor și simplu. Lamelele sunt foarte ascuțite, nu simți nimic la tuns iar reglajele sunt extrem de fine, până la jumătate de milimetru.

Nu sunt un tip tipicar, nu mă dau în vânt după chestii cu ulei în barbă, dar îmi place să am grijă de mine și de barba mea. Așa că, dacă sunteți un tip ocupat și nu aveți timp să mergeți la frizer/barber o dată la 3 zile, e un aparat ce vă poate ajuta foarte mult, în căutarea bărbii perfecte.

21 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Imi pare mie sau tu ai inceput sa chelesti?

  0

 2. #4

  Deci nu se poate da jos chestia aia de plastic (pieptenele) din față cum se întâmplă la mașinile de tuns normale? Tatăl meu nu mai poate utiliza lama de ras de nici un fel și utilizează o mașină de tuns fără chestia aia de plastic pentru a se bărbieri. Partea aiurea e părul care se împrăștie iar faza asta cu mini-aspiratorul ar fi fost foarte utilă.

  0

 3. face minuni un aparat dintr-asta si nu o zic doar asa. PLM, suntm in sec. XXI

  0

 4. #7

  Tunde si barba de jos ?

  0

 5. #10

  „Cel mai important om din viata mea in acest moment. EU”. Ca in constructia „European Union”? Haha. Am vazut ce ai facut acolo. Conspirații peste tot!

  0

 6. #12

  Vitiligo sî spuni la moldovieni, uăi!
  Corect e ca la Craiova vetelego.
  La Brăila se spune albeală.

  0

 7. #13

  air force tata :))
  maine-poimaine scoate philips-ul ceva cu lockheed precision!

  0

  • #14

   Mno, ferească sfântu’să scoată UralMaş ceva nasol, de calibru 152 mm sau poate chiar cu rază medie …

   0

 8. #15

  functia de aspirare cred ca cel mai mult o apreciez eu :))

  0

 9. #16

  Am luat si eu modelul asta, e ok, iau face treaba onorabil.
  Am avut inainte un philips cam 2 ani care a fost net superior din toate punctele de vedere, inclusiv al pretului care a fost atunci cam 320 de lei fara de 175 cat am dat pe asta, alegerea fiind bazata pe faptul ca e ok brandul si era pe stocks showroomul a flat la 200 de metri de mine.

  0

 10. Nu găseai și tu un membru al echipei care să-ți facă poze, trebuia să stai tu telefonul în mână?

  0

 11. #18

  Chestia asta o ai de la Media Markt sau de la Saturn?

  0

 12. Adica are funcție de tuns dar si de muls (prin aspirare)?

  0

 13. Chestia cu ”airforce precision” e reclama sau e scris asa, ca sa nu fie vorbe la proces? 🙂

  0

 14. #21

  eu am rowenta ala de l-ai recomandat data trecuta. fiind waterproof il folosesc in dus si ptr barbierit si nu imi pasa ca nu are aspirator cat functioneaza sub apa.

  0