Port păr facial, ca să nu îl alint barbă, că nu e chiar așa, de când eram prin clasa a 10 a. Genetic fiind ușor tătar, apariția primelor fire de păr pe față a fost o sărbătoare, pentru că, din păcate tatăl meu nu prea avea cine știe ce barbă, dar el compensa prin faptul că era un bărbat frumos. Din păcate, nu am ieșit la fel de reușit.

Norocul meu a fost că a punctat puțin și zona genetică moldoveană, așa că a ieșit ceea ce se vede și în ziua de azi, ușor albit de vitiligo și ani.

Sincer să fiu, nu mai țin minte ce m-a făcut să port așa ceva. La început era nevoia de a părea mai bărbat decât eram, desigur, dar, după aceea, a fost cea mai pură lene posibilă. După ce am terminat armata, locul unde am fost obligat să mă bărbieresc în fiecare dimineață, câteodată chiar și seara, mi-am promis în barbă (sic!) să nu mă bărbieresc decât atunci când e neapărat nevoie.

Așa că, dacă tot am fost singur de Valentine’s, am decis să îmi iau un cadou important pentru cel mai important om din viața mea în acest moment. EU.

În completarea colecției mele de aparate ras Rowenta, mi-am mai cumpărat unul, de data asta un aparat dedicat pentru tunsul bărbii, Rowenta Airforce TN4800.

Atenție, acesta este un aparat exclusiv dedicat tunsului bărbii, deci nu poate fi folosit la ras. Poți obține acea barbă de 3 zile după care se dau în vânt femeile, cu efort minim.

Ce îl face deosebit pentru mine și m-a atras este faptul că are aspirator și firele de barbă nu mi se mai împrăștie haotic pe mine și prin baie, ci se duc frumos, în locașul dedicat, de unde pot fi aruncate foarte ușor și simplu. Lamelele sunt foarte ascuțite, nu simți nimic la tuns iar reglajele sunt extrem de fine, până la jumătate de milimetru.

Nu sunt un tip tipicar, nu mă dau în vânt după chestii cu ulei în barbă, dar îmi place să am grijă de mine și de barba mea. Așa că, dacă sunteți un tip ocupat și nu aveți timp să mergeți la frizer/barber o dată la 3 zile, e un aparat ce vă poate ajuta foarte mult, în căutarea bărbii perfecte.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.