Am pus articolul acesta în draft pe la sfârșitul lui ianuarie, când încercam să comand ceva cu Glovo și Ubereats și primeam mesajul sictirit că nu se livrează în zona mea, gen Pantelimon.
Și eram extrem de nedumerit. Practic, în zonele limitrofe Ilfovului trăiesc oameni care au mai mulți bani decât sărăciile din oraș. Oameni care își permit o casă pe pământ, curte, mașini pentru familie și suficient timp pentru a nu fi zoriți la prima oră la birou. (a nu se înțelege că aș fi printre ei, eu sunt sărac, îmi gătesc singur.)

Și nu reușeam să înțeleg de ce spanac glovo și uber refuză să facă zonă de livrare și aici. 800 de metri distanță de București începe Pantelimon. Bani. Mulți. Livrări consistente, nu o șaorma de la Dristor. Doar că nu se putea.

Acum am descărcat aplicațiile și văd că, iată, criza i-a forțat să mărească limita. Ba mai mult, Uber Eats livrează și prin Brănești ceva, ceea ce chiar e departe.
Iată, se pare că pentru a depăși considerentele meschine și mercantile, nu a fost nevoie decât de o mică criză mondială și, brusc, se poate, domnilor!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.