te-iubesc

O iubiți și vreți să îi arătați asta. Îi duceți un mare buchet de flori, sperând la diverse, gen iubire împărtășită și, de ce nu, dans între satinuri. Dar știți ce înseamnă culoarea florilor pe care i le oferiți? Și FIȚI SIGURI că ea știe! Deci nu știți…

Trandafiri:

Roșu – este cel mai pur și clar Te iubesc. Deci dacă mergi cu trandafiri roșii la profesoara de franceză, fii sigur că are mai puțin de 30 de ani și e dispusă să înfrunte o pedeapsă privativă de libertate, în caz de ceva.

Alb: este iubirea eternă pentru fata visurilor tale. Albul este puritate și sentiment, iar atunci când îl oferi femeii iubite, îi arăți respect, demnitate și faptul că o consideri egalul tău. O strategie bună :mrgreen:

Galben: Gelozia în forma ei cea mai pură. Galbenul este versiunea vasluiană a geloziei la flori. În loc să îi dai una peste ochi și să o întrebi unde a fost aseară, scrâșnești din dinți și îi dai un buchet de trandafiri galbeni. Probabil o să se prindă. Și o să își învinețească ochiul singură.

Roșu și alb: Dăruindu-le iubitei, îi arătați că aveți o relație strânsă și puternică, complet indestructibilă. Până când îi dați trandafiri galbeni, normal.

Roz: Semnul fericirii. „Poftim iubito, sunt extrem de fericit cu tine”. Sau extrem de gay…

Garoafe

Nimeni nu îi dă iubitei garoafe, pentru că nu sunt trandafiri. La fel, noi, bărbații, nu dăm nici lalele, gerbere, nu-mă-uita, ghiocei și altele. Pentru că suntem bărbați și dăruim trandafiri. Move along.

Bine, am râs, am glumit, acum să vă ajut și la partea cu satinul.

Florăria buchete.ro va trimite, în numele unuia dintre voi, persoanei iubite, orice buchet de flori până în 250 de lei, cu condiția să povestiți aici cui i-ați dat prima floare și dacă rezultatul a fost cel scontat.

Alegerea e la latitudinea mea sau, dacă latitudinea mea nu are chef, facem un poll și votați comentariile.