Și iată, ni s-a arătat, în sfârșit, cum privește statul român contribuabilul. Drept unul din sclavii care a primit șansa de a cotiza mai mult către sistem. Nu aș putea-o spune mai bine decât a spus-o răzvan, așa că vă las să citiți tot ce a scris el pe temă.
Aș vrea doar să menționez o singură chestie.
Idioțenia asta cu taxa de solidaritate este urmare a declarațiilor cu corporațiile care susțin mișcarea #rezist, transformate în Corporațiile mută capitalul and shit.

PSD a realizat că nu au cum să o ardă legal cu companiile și atunci se îndreaptă, cu această taxă, spre oamenii cu bani din corporații.

Singurul lucru de care nu țin cont idioții care ne conduc, acum, este că oamenii care știu să facă bani știu să îi și protejeze. Și dacă Tudose/Tănase are impresia că cei care au bani și nu îi au din futut afaceri cu statul, vor sta calmi să le ia el taxe de solidaritate, se înșeală masiv. Întotdeauna au existat și vor exista metode de plimbat finanțe perfect legal.

Singura consecință a acestor cretinătăți va fi că brusc, niște oameni care plăteau mii sau zeci de mii de euro impozite pe salarii, vor deveni salariați cu salariu minim. Eventual și cu ajutor de la guvern.

Pentru că de ce nu?