(1) România este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil.

(2) Forma de guvernamânt a statului român este republica.

(3) România este stat de drept, democratic si social, în care demnitatea omului, drepturile si libertatile cetatenilor, libera dezvoltare a personalitatii umane, dreptatea si pluralismul politic reprezinta valori supreme, în spiritul traditiilor democratice ale poporului român si idealurilor Revolutiei din decembrie 1989, si sunt garantate.

(4) Statul se organizeaza potrivit principiului separatiei si echilibrului puterilor – legislativa, executiva si judecatoreasca – în cadrul democratiei constitutionale

(5) În România, respectarea Constitutiei, a suprematiei sale si a legilor este obligatorie.

Am citat din Constituţia rromâniei, probabil cea mai imperfectă consituţie europeană.
Vedeţi undeva scris că rromânia e stat religios ortodox? Că eu nu. Şi astăzi, de-al dracului, am stat şi am citit toată constituţia, ca să fiu sigur. Am martori chiar.

Şi dacă nu e stat ortodox,

DE CE INSTITUŢIILE PUBLICE, INCLUSIV BĂNCILE, AU LIBER LUNI, 8 IUNIE, DE RUSALII???

Care e şpilul? Rusaliile sunt sărbătoare multinaţională? Au murit revoluţionarii lui Bălcescu pentru ea? Maiorul Şonţu a căzut cu glontele în piept şi rusaliile pe buze?
De când sărbătorile religioase minore devin subiect de sărbătoare naţională?
Şi mai important, DE CE ASTA SE PETRECE DOAR CU SĂRBĂTORILE ORTODOXE?

Când a fost ultima oară când băncile s-au închis pentru că e paştele catolic, Kurban Bairamul musulman sau orice altă sărbătoare stupid-religioasă?

Statul rromân împreună cu biserica ortodoxă se sodomizează într-un 69 perfect.
Fiecare se linge în cur pe celălalt, unul pentru voturi, celălalt pentru bani şi putere.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.