Iarăși e luni. Iarăși sunt morocănos și bacovian. Voi realizați că 1/7 din viață ne-o petrecem lunea? Adică, cum să mai trăiești în condițiile astea, știind că, dintr-o speranță de viață de, să spunem 70 ani, 10 ani îi trăiești mohorât, cu cafea, țigări și priviri îmbătrânite înainte de vreme?

Din fericire și pentru mine și pentru voi, s-a întors Pink Monday și astăzi, cu reduceri pe domo.ro si de până la 40%. Ceea ce îmi înseninează dimineața, având în vedere că am un hard-disk extern la 249 RON cu 29% reducere, sau un televizor FullHD si 3D pe deasupra, la 2629 lei, cu 27% reducere.

But wait, there is more. Pentru că reducerea de azi, doar azi, doar azi, e valabilă și în magazinele Domo, spre deosebire de pink mondayul trecut, când a fost doar online.

Cam asta e tot, happy shoppers. 

Dați năvală ca si data trecuta si pe site-ul Domo, acum si in magazine.

Din cate am auzit, editia Pink Monday de acum două săptămani a avut un real success in randul cumparatorilor.Ofertele au fost peste asteptări, iar vanzarile s-au triplat. In primele ore de la inceperea campaniei, s-a inregistrat un trafic dublu pe site fata de o zi normală acesta triplandu-se pana la finalul zilei. Așa că nu e de mirare că e și azi Pink Monday.

Cine n-a prins ofertele de atunci, poate incerca azi. Și online și in magazinele Domo din toată țara.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.