Iarăși e luni. Iarăși sunt morocănos și bacovian. Voi realizați că 1/7 din viață ne-o petrecem lunea? Adică, cum să mai trăiești în condițiile astea, știind că, dintr-o speranță de viață de, să spunem 70 ani, 10 ani îi trăiești mohorât, cu cafea, țigări și priviri îmbătrânite înainte de vreme?

Din fericire și pentru mine și pentru voi, s-a întors Pink Monday și astăzi, cu reduceri pe domo.ro si de până la 40%. Ceea ce îmi înseninează dimineața, având în vedere că am un hard-disk extern la 249 RON cu 29% reducere, sau un televizor FullHD si 3D pe deasupra, la 2629 lei, cu 27% reducere.

But wait, there is more. Pentru că reducerea de azi, doar azi, doar azi, e valabilă și în magazinele Domo, spre deosebire de pink mondayul trecut, când a fost doar online.

Cam asta e tot, happy shoppers. 

Dați năvală ca si data trecuta si pe site-ul Domo, acum si in magazine.

Din cate am auzit, editia Pink Monday de acum două săptămani a avut un real success in randul cumparatorilor.Ofertele au fost peste asteptări, iar vanzarile s-au triplat. In primele ore de la inceperea campaniei, s-a inregistrat un trafic dublu pe site fata de o zi normală acesta triplandu-se pana la finalul zilei. Așa că nu e de mirare că e și azi Pink Monday.

Cine n-a prins ofertele de atunci, poate incerca azi. Și online și in magazinele Domo din toată țara.