gabi balint

Am mers în ultima perioadă cam prin jumătate de românie, dacă nu mai mult. Cu diverse treburi, ca în campanie, deh. Glumesc, mi-am plimbat familia, pentru că așa sunt eu, un dulce familist.

Știți ce conexează absolut toate orașele și străzile din românia?
Reclamele uriașe care conțin fotbaliști ce recomandă cu încredere niște case de pariuri. Gabi Balint, Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu, oameni care au jucat fotbal și acum fac parte din sistem ca antrenori, consilieri și altele, recomandă să pariem cu încredere, pentru că la ei și numai la ei este totul legal. Conduce detașat firma lui Sebastian Ghiță, Winmasters, dar și celelalte vin tare din urmă.

Alo, serios?
Cum aș putea eu, ca om, să mai pot privi cu respect un fost idol al anilor 90, care mă îmbie să îmi bag banii la pariuri? Cum aș mai putea avea eu încredere în echipa antrenată de Dan Petrescu, știind că Dan Petrescu recomandă să pariem cu încredere. Ceea ce ne conduce la ideea că poate o și face. Poate, din când în când, mai trântește un joc unde a pariat grăsuț, prin vreun interpus.

Cum ar fi să mai am încredere în Simona Halep, de exemplu, dacă ar face reclamă la o casă de pariuri? Ce m-ar mai convinge că la un meci în care e mare favorită, nu va pierde pe mâna ei, pentru că a pariat înainte împotrivă, pe o cotă uriașă?

Nu, serios, cum să implici sportivii în reclamă la pariuri?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.