Pe 30 iunie, unul din prietenii mei de treaba de pe facebook m-a reclamat, la Facebook, că mă impersonez pe mine însumi de numa numa. Facebook nu a stat cu mâinile în sân și m-a blocat pe loc, pentru că nu se face să impersonezi o vedetă de asemenea calibru de până și Andreea Esca bălește de invidie la mine. Mi-au cerut buletin și o filmare live cu mine, ceea ce le-am și trimis, evident, în filmare, spunând Muie Mark. E posibil ca asta să fi afectat relația dintre mine și moderatorii români, pentru că, la 6 zile distanță, contul meu de facebook încă este blocat.

Sincer să fiu, singurul motiv pentru care aveam acel cont sunt noutățile de care mai aflam de la alții, gen mă țineam și eu la curent cu diverse bârfe, mai vedeam o poză haioasă cu prietenii, chestii de astea. A, și mă bătea nevasta la cap să am cont, bănuiesc că din cauză că vrea să mă urmărească sau ceva.

Doar că devine evident că am mai mulți hateri decât prieteni, iar pe o platformă media unde găștile de useri decid dacă ești prezent sau nu, nimic nu are sens. Și chiar nu are rost să mă stresez, când eu, de fapt, sunt Jared Letoul propriului canal de social media, adică arhiblogul.

Așa că, prostioarele astea pe care le mai puneam eu, le găsiți, momentan, pe canalul de telegram al blogului și le puteți dezbate de zor pe grupul vesel. Va rămâne pagina de facebook, care funcționează independent, pe un user fake, din simplul motiv că e necesară pentru campaniile care plătesc mâncarea copiilor mei și leasingul la mașini.

A, și mi-am mai propus să pun varianta video a postărilor pe canalul de Tik Tok, pentru că sunt sătul de monopolul Facebook și Youtube.
În rest, vreți să vă manifestați și altundeva, sunt pe Telegram și atât.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.