Pe lângă prostia cu Vlăduț, apărătorul banilor de la sănătate și cum vrea el să facă concursuri pe bune pentru posturile de directori, crezând că am uitat cu s-a făcut concurs pe bune pentru parlamentare, după care ei, paraziții social din conducere, au șters din pix rezultatele și și-au numit prostituatele parlamentare, a mai apărut în spațiu public una. De fapt cei ce scriu astea sunt plătiți de către PSD și au ceva cu USR pentru că vrea să destructureze mafia. MĂ-nțelegeți, luptătorii cu mafia.

E interesant că atunci când scriam gratis pro USR, pentru că nu am luat în viața mea bani să scriu politică, nu eram plătit de PSD, eram doar invadat de mailuri de la toți paraziții și prostituatele agățate sus, să vin la ei, să văd, să mă implic, Dar vai, ați fost în UK, Cetin, vino alături de noi, vom face și vom drege și vom rupe apele. Nu m-am dus, așa cum nu m-am dus la nimeni și nu mă voi duce vreodată, nu mă cheamă Moise Guran.

Dumnezeu, când vrea să piardă pe cineva, întâi îi ia mințile, a zis tovarășul Euripide, referindu-se, probabil, la dumnezeul la modă din vremea sa. USR și-a pierdut busola și mințile atunci când au acceptat ca partidul să fie preluat de gașca penală a lui Ghinea și Barna, când nimeni nu a răspuns pentru pierderea alegerilor, când Barna singur a făcut scut în jurul să și a mânărit alegerile ca să rămână președintele partidului, iar acum emite bășini arogante despre cum Disconfortul creat pacienților de la Foișor este nasol, dar e un sacrificiu pe care e dispus să îl facă.

Ce voiam să zic este că oamenii s-au săturat de golănii și atât. Nu are nimeni nimic cu USR ca partid, pentru că dacă ai votat vreodtă USR, nu ai cum să ții brusc cu PSD, PNL sau gunoaiele alea ale lui George Simion. Evident, toți așteptăm un alt partid, pentru că ne-am lămurit cu USR, dar acum, în acest moment, nimeni nu are nimic cu partidul USR, ci cu golanii care l-au căpușat, Ghinea, Barna, Voiculescu și cine mai e pe acolo.

Vreți dovada?
Cătălin Drulă, ministrul transporturilor, rupe tot. A venit, a evaluat situația și acum rupe, la propriu, mafia din transporturi, a dat drumul la sectoare de autostradă și crează alte drumuri în acest moment, peste tot se lucrează din greu și niciodată nu a spus Dar vai, sunt doar de câteva luni, ce voiați să fac în perioada asta? Și de aia Drulă e ministru în continuare și Văduț e un pui de securist cu muci la nas, care a plecat acasă.

Uitați-vă la Ciucu, la sectorul 6 sau la Clotilde Armand. Oamenii au venit acolo și au schimbat paradigma complet. Cui îi pasă de la ce partid e Ciucu? Eu am nevoie de un om care să muncească și să pună legea în aplicare. Ce treabă am eu cu Clotilde că e USR, PLUS sau altceva? Femeia a distrus și încă se luptă cu o încrengătură mafiotă reală, cu mafie de aia reală, construită de fostul primar, ajutat de Romprest și poliția locală.

Oamenii ăștia au, așa cum a avut și Vlăduț, câteva luni de când sunt în funcții. Și au făcut treaba pe care s-au angajat să o facă, nu s-au plâns, nu au ieșit pe scene de teatru ca să se lamenteze de cât de greu e să fii el, nimic. Și oamenii ăștia vor fi votați în continuare, pentru că au arătat că vor și că pot.

Și cam atât.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.