sclavul iubirii14

O vezi pe stradă, la un mall sau la un party cu prietenii. Nu e cea mai frumoasă femeie de acolo, dar are ceva, un jenesecua care te atrage, o frumusețe interioară misterioasă care se cere descoperită și adorată.

Îți faci curaj, o inviți în oraș, pentru prima oară.
Simți toți fiorii aceia ai începutului, stai și te gândești dacă pari dork dacă vii cu un buchet de flori, cauți cămașa cea mai puțin jegoasă pe care o ai, purtată doar de vreo 3 ori, ba chiar îți cauți și pantofii de nuntă.

Și totul merge bine. Ei îi place de tine, se simte bine în compania ta, râde ca un copil la glumele tale, pe care până și tu le consideri tembele și total fără haz. Simți că ea e aleasa și vrei să faceți dragoste, să o iubești și să te iubească.

Și faceți dragoste. E minunat, simți că ea a ghicit practic tot ceea ce îți place, ți-a făcut toate poftele ascunse pe care nici măcar nu știai că le ai, te-a satisfăcut în moduri în care nici măcar visele tale nu și le-au imaginat.

O ai, o vrei în continuare, știi că ea e aceea. ești pregătit să o prezinți mamei.
După care îi vezi poza pe perete.

sclavul iubirii01

Via

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.