Am stat, împreună cu kibuțul ametcian și ne-am tot gândit, de când ne-am propus, atunci, să ne cumpărăm altă casă, pe undeva pe la periferie. Peste tot, oriunde te-ai duce, este același lucru. Crimă și pedeapsă dumnezeiască, sub formă de trafic criminal.

Am fost prin mai multe locuri azi, unul din ele zona Fundeni-Andronache-Petricani cu punct terminus la Cocoșatu, să mâncăm cei mai minunați mici ever. La întoarcere, am făcut cam o oră și treizeci de minute până acasă, blocați prin străduțele unde te duce Waze de tâmpit, având impresia că degajează traficul, dar de faapt gâtuindu-l și mai mult. Un exemplu, de azi, m-a trimis pe linia roșie, ca să scap de coada de pe fundeni. Doar că m-a scos pe străduța îngustă din spatele benzinăriei, unde era coadă de mașini pe toată strada și nu mai intrai pe Fundeni decât la mila celorlalți. În plus, eu trebuia să fac, ulterior, la stânga și am intrat, evident, pe banda de pâlpâitor la dreapta.

Așa că ne gândim FOARTE SERIOS să ne mutăm din bucurești. A reușit țoapa mondială să mă facă să mă dezgust de orașul vieții și copilăriei mele, nu i s-ar mai termina sârmele anale.

Faza e că nu știu unde să mă uit. Constanța iese din calcul, o urăsc. Brașovul este foarte poluat și plin de moldoveni, în plus, două săbii nu au loc în aceeași teacă, if you know what I mean. Timișoara aș vrea să o văd nivelată și cu multă sare deasupra, Clujul e un oraș mai înghesuit și mai murdar decât bucureștiul și are un dezavantaj major, e locuit de ardeleni.

Glumesc, desigur. Ideal e un oraș din care să pot ajunge rapid în bucurești, maxim 2 ore, pentru că treburile mele tot aici sunt, oriunde aș fi. Ploiești e poluat îngrozitor. Mă gândesc foarte serios la Brăila, dar ăia nu au spital adus în anii 1990, nu există măcar un stomatolog de doamne-ajută.

Altele…nu știu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.