dsc00051.JPGAstăzi, după ce am fost la sală, m-am dus la Millenium Bank, să o aştept pe nevasta, care avea neşte treburi neşte chestii de rezolvat la ăia. Nu ştiu dacă ştiţi cum arată sediul Millenium din Constanţa. E ca o alimentara, cu geamuri la şosea, iar “bancherii” stau cu spatele la geamuri, la nişte birouaşe de alea mici. Chestia e că ei se simt foarte relaxaţi, că în spate au puse nişte reclame, şi au impresia că nu îi vede nimeni ce fac.

În timp ce îmi aşteptam doamna inimii, îmi arunc ochii pe geam, şi o văd exact la biroul respectiv, completa hârtii. În timpul ăsta, corporatistul de la birou se dădea extrem de ocupat şi dădea clickuri în draci pe laptop, în timp ce îi explica nevestei ceva.
Cu ce era ocupat domnul? Se uita la cele mai dezgustătoare poze pornografice posibile, cu un tip atârnat de tavan, legat de pulă, în cele mai diverse poziţii. Extraordinar de scârbos.

Când i-am povestit nevestei, a rămas blocată. Cică tipul, în timpul ăsta, îi povestea cât de mult o iubeşte el pe prietena lui şi cum o duce la cumpărături şi îi ia numai ce e mai bun pe piaţă şi ce relaţie frumoasă are el şi ce tare e îndrăgostit.

Deci, concluzia zilei ar fi că şi corporatiştii e gay, adoră pornul scârbos şi îşi înşeală prietenele cu bărbaţi.

LE: Asta e poza, dar se vede o brânză. De, poză de pe telefon cu cameră de 2 MP.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.