Ați fost vreodată la cumpărat de lenjerie împreună cu consoarta? Nu negați, dacă sunteți însurați, în mod sigur ați trecut prin asta.
Oare de ce femeile consideră ca un dat de la natură că trebuie să fim acolo? Uite dragă, ce danteluță superbă. Oh, ce volănaș, exact acolo unde trebuie. Dar vai, chiloțelul acesta nu e prea decoltat? Trebuie mai mult burete în sutien?

Să vă spunem un secret:
NU NE PASĂ!
Doamnelor, când v-am cerut mâna, a fost pentru că ne săturasem de a noastră. Între timp, ne-am satisfăcut toate poftele animalice, știm cu exactitate ce și unde se află și, mai ales, ce poate face și cum poate fi folosit.

Faptul că o acoperiți cu diverse danteluțe nu o transformă și nu avem nici cea mai vagă idee dacă o face mai frumoasă. Ori e macrameul bunicii, ori e Triumph sau Jolidon, e cam aceeași chestie, iar în momentul culminant, nu e decât o bucată de material textil ce stă în calea fericirii noastre.

Deci vă rugăm, iertați-ne. E suficient că în fiecare lună uitați când trebuie să vină și trebuie să mergem să vă luăm absorbante.
Fiți blânde.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.