Showbusinessul este plin de prostituție căutătoare de celebritate. Oriunde în lumea asta există lorene care ar mânca și un rahat, doar să audă lumea de ele. Le vezi cel mai bine la scandaluri și decese. A murit vreo celebritate, apare și o actriță famelică, care brusc este ba fostă amantă, ba e fiica demult uitată, ba nu a înghițit în baie și acum e mama adevăratului copil. Pentru că practic nu există niciun fel de pedeapsă pentru cocoțarea pe valul respectiv și aia e, e win win situation.

Mă uitam acum la scandalul cu Harvey Weinstein. Brusc, actrița franceză Lea Seydoux și-a adus și ea aminte că a fost cât pe ce să fie violată de tip. Mai exact, erau la o petrecere, ei i-a plăcut mult de el, era un tip stilat, așa că au plecat, împreună, ei doi, singuri, să continue petrecerea la o vilă privată.

Recitiți, vă rog. Ea știa că el e căsătorit, dar i-a plăcut mult de el, era un tip foarte stilat, da? Și au plecat împreună, să continue petrecerea, în cadru intim, ea așteptându-se ca totul să fie extrem de platonic și prietenește.

Pentru cine nu știe, Lea Seydoux și Chloe Sevigny (link NSFW) sunt târfele actrițele franceze ale căror producții sunt cel mai bine reprezentate pe pornhub.