Si nu, nu este declarația vreunei vedete porno cunoscute pentru dimensiunile mărite ale sfincterelor sale și pamperșii de adult pe care îi poartă, în zilele în care este stricată la burtă.

Nu, este declarația lui Tim Cook, președintele Apple. Dacă nu ați înțeles, vă explic. Faptul că îi este perforată mărgica de persoana iubită și masculină este cel mai mare dar posibil pe care îl putea primi de la dumnezeul lui.

Nu inteligența care l-a ajutat să ajungă unde este. Nu sănătatea. Nu banii pe care, slavă lui FSM, îi are din plin. Nu, tati, sexul anal este cel mai mare dar pe care îl putea primi de la șeful credinței sale.

Acum, nu știu exact ce religie este Tim Cook, dar bănuiesc că este una adamică. Și, dacă este una adamică, aș vrea să îl anunț pe domnul Tim că dumnezeul lui interzice pederastia, dă sfaturi, în vechiul testament, ca Ilia Ehrenburg, despre cum să îi omori până și în pântecele mamelor lor, a distrus vreo 2 orașe mari, pe motiv de homosexualitate și, în general, ultimul dar pe care l-ar da unui credincios ar fi plăcerea penetrării anale.

Ar fi haios, dacă nu ar fi trist. Pentru că exagerări de genul acesta triggeruiesc tâmpiți amorfi de genul celor care voiau referendumuri prin românia. Pentru că, în loc să își vadă de viața lui, el glorifică împinsul nămolului la deal ca pe un mare dar de la dumnezeu.

Iar omul simplu și normal stă și nu înțelege.
Pentru că nu a văzut niciodată vreun sănătos la cap care să spună Faptul că pot să îmi fut nevasta este cea mai mare chestie pe care mi-o putea da doamne doamne.