Iniţiativa legislativă, depusă la începutul anului de senatorii PNL Răducu Filipescu şi Mircea Cazan, prin care funcţionarii publici să nu mai fie suspendaţi din funcţie dacă sunt trimişi în judecată pentru infracţiuni de corupţie şi de serviciu, infracţiuni care împiedică înfăptuirea justiţiei, infracţiuni de fals şi infracţiuni contra umanităţii, contra statului sau contra autorităţii se află luni pe ordinea de zi a Senatului pentru vot final.

Iată, era nevoie ca cineva să îi apere și pe micii șpăgari din instituții, pe oamenii simpli, cei care fac doar câteva zeci de mii lunar, din pișcoțeli mărunte. Pentru că de rechinii mari se ocupă, în mod direct, parlamentarii, care îi apără de urmările legii. Pe cei mici, cine să îi apere?

Și dacă așa a vrut soarta, salvatorul s-a numit PNL. Oameni buni, oameni dintr-o bucată, nici nu se cunoaște că sunt, de fapt, refugiul gunoaielor lui Băsescu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.