Voiam să scriu aici un articol despre cât de mult mă ajută Bringo în viață și cât de utilă e, în primul rând pentru că mă ajută să nu mai cumpăr tâmpenii văzute la raft. De exemplu, azi am fost să iau o căpățână de varză, să facem rață cu varză. Well, am luat și varză, până la urmă.

Anyway, mi-a trecut să scriu despre asta când am ajuns la ieșire și da, pe paandemie, valul 3 de covid, mizerabilii de la Selgros au un paznic la ieșire care verifică bonuri și caută prin cărucioare, dacă i se scoală. Serios, chiar asta se întâmplă acum, în Selgros Pantelimon.

Evident că am trecut fluierând pe lângă femeie, sugerându-i să cheme poliția că ies din magazin cu marfa mea plătită legal, cu bon. Dar nervii mei nu spre ea se îndreptau.

Nu, se îndreaptă spre managerii de la Selgros care, efectiv, își condamnă angajații la moarte, pentru că majoritatea paznicilor sunt oameni spre 50 dacă nu mai mult, deja în grupe de risc. Gândiți-vă că un paznic de ăsta atinge zilnic sute de bonuri, din diverse mâini, mâini care sunt, majoritar, din vânzări, mâini care ating bani și alte mâini. Care sunt șansele să atingă pe cineva care este purtător de covid?
Exact.

Sunt foarte curios care din cei din această fotografie, echipa de management din Pantelimon, este cel ce a decis condamnarea la moarte a angajaților de la pază.

Să fie Gabriel Tenea, directorul magazinului?
Să fie Elisabeta Istoc, șefa de la relații cu clienții?
Să fie Remus Petre Datu, Dan Lițcan sau Nicoleta Brașoveanu, șefi de departament?

Nu știu, dar unul din ei decide că angajații de la pază sunt expendables și merită să moară pentru binele barăcii de tablă numite Selgros.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.