Chestia asta se intampla ieri seara in Waldkraiburg , oraselul in care locuiesc. Locatia din filmare e in mijlocul orasului, si are ca scop cazarea amaratilor din imagini, care ne-au multumit pentru ospitalitate in stilul caracteristic. Din nefericire( sau din spirit de autoconservare) lumea nu a simtit nevoia sa coboare si sa filmeze din miezul actiunii, iar putinele filmulete care au aparut pe Facebook au disparut cu o viteza uimitoare.[fbvideo link=”https://www.facebook.com/iulia.popovici.14/videos/786951608104276/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

 

 

Dupa ce au avut grija sa trezeasca pe toata lumea pe o raza de 3 km, au aruncat tomberoane, s-au batut cu personalul care a iesit sa ii linisteasca- fiind nevoie de interventia Politiei din 3 orase vecine: Altotting, Muhldorf si Haag-  apoi au tulit-o prin oras sa imprastie voie buna si scandal printre oamenii care a doua zi trebuiau sa munceasca, pentru ca statul nu le cumpara si lor toale de firma si nu le da 670 de euro/luna bani de buzunar , plus cazare, masa si ingrijiri medicale gratuite.

Desigur, acesta este doar un caz izolat. Personajele sunt inventate, filmuletul e o manipulare media iar acesti cetateni sunt pasnici si bine intentionati.

 

Bonus, in Stockholm , un cetatean din Tunis se integreaza cu succes in peisajul local. de aici

 

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/iulia.popovici.14/videos/786954271437343/?pnref=story” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.