Piscinele din proprietăţile individuale ar fi trebuit deja taxate, pentru că au o utilitate şi pot fi considerate un “exces” în cadrul unei locuinţe, apreciază Mihail Constantin, vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) responsabil cu activitatea de colectare.

Mi se pare absolut normal. Dacă îți sapi o groapă în curte și pui o cadă de plastic în ea, se numește exces și trebuie taxat. Cum adică, să ai piscină, iar oamenii să moară de foame în somalia? Cât de nenorocit să fii?

În aceeași idee, îi propun domnului de la ANAF să înceapă să taxeze și cuptoarele cu microunde, că doar nu ai nevoie de așa ceva, când statul e atât de mărinimos încât îți oferă gaze contracost. La fel, hotele de bucătărie, aragazurile cu mai mult de 2 ochiuri, paturile mai late de 160 cm și orice altă utilitate ce nu e strict legată de viață și de moarte.

E necesară și impozitarea sexului, pentru că acolo chiar e exces. Trebuie impozitate prezervativele cu arome, doar e un exces, vaginul nu simte gustul, iar sexul oral trebuie și el impozitat, pentru că, nu-i așa, e un exces.

Urmează desigur, impozitarea bideurilor, a hârtiei igienice din mai mult de 2 straturi, căzilor de baie din orice alt material decât fontă, eventual nevopsită de 2 ani, aparatele de bărbierit altele decât briciurile, spuma de ras, tampoanele feminine, care sunt un lux exacerbat, ce au nevoie de tampoane, când pot folosi cârpe îndesate între picioare?

Bănuiesc că nu mai e nevoie să vă spun despre impozitarea mașinilor cu aer condiționat, nu?

PS: Eu am la Măgurele o piscină din plastic, cu diametrul de 3 metri. De aia care se umflă cu pompa, are la practicher cu 150 lei.
Aș vrea să știu dacă sunt impozitat pentru excesul de bogăție afișat.
Mulțumesc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.