S-a început, probabil, de ceva vreme, cu migală și măiestrie, cu mâini muncite și trudite, în tihnă, munca la scoaterea din pușcărie a Elenei Udrea. Copilul ăla, pe care distinsa infractoare cu bătături în genunchi de la covorul de sub biroul lui băsescu, l-a făcut exclusiv ca să o scape de pușcărie, dar nu și-a făcut treaba, e scos iarăși la înaintare.

În toate fițuicile despre care știți că sunt plătite de USL veți găsi măcar un link, o menționare a ochilor triști ai plodului Udrea, cum a rupt ea inima unuia și altuia pe plajă, de tristețe, cum până și păpușile ei sunt triste de la câtă tristețe este în ochii ei.

Să nu aveți vreo îndoială. Materialele astea vor fi depuse pe masa judecătorilor, la proximul recurs/recurs în anulare/eliberare anticipată sau ce plm o să mai depună multisutamilionara Elena Udrea.
Lumea deja va fi fost ffff impresionantă, Săracu copil, gata, să terminăm cu răzbunările, și-a plătit datoria către societate, să lăsăm copilul să crească alături de femeia ce i-a dat viață. Și care a dus-o în mai multe pușcării decât vede, în mod normal, un copil, aș zice eu.

Fun times ahead.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.