Ultima gogoriţă este că să nu mai alimentăm la benzinării în 17, 18 şi 19 ianuarie, ca să îi ducem la faliment şi să demonstrăm că nu ne lăsăm călcaţi în picioare. Desigur, vom face plinul toţi pe 16 ianuarie, ca să nu cumva să avem vreo nevoie urgentă, dar după aia sigur 3 zile nu ne mai calcă picioarele prin benzinării.

Bă băieţi, mă copii, măi … [insert adjectiv here], când îi tratăm pe ei, pe benzinari, ca pe un grup compact, noi, populaţia, pierdem. pentru că ei sunt mai puternici decât noi. Pentru că noi avem nevoie de ei, nu ei de noi. Nu, nu strâmbaţi din nas, afacerile lor nu stau, la nivel macro, în benzina pe care o cumpărăm noi de la pompă.

Vreţi să protestaţi? Vreţi să sabotaţi? Păi hai sa sabotăm. Dar dezbinat. Hai să nu mai cumpărăm timp de o lună nimic de la fosta benzinărie a lui Patriciu. Sabotăm orice înseamnă vânzare Rompetrol. Să vedem cum se vor simţi după o lună de vânzări zero sau aproape zero. Iar peste o lună luăm la rând Petrom-ul. Sau OMV, cum s-o mai numi. Şi aşa, tot anul, trecând şi prin Lukoil, Agip etc.

Ăla e protest bă, nu făcutul plinului pe 16, ca să poţi protesta pe 17.
Doar că sunt perfect conştient că nimeni nu va face asta. E mai simplu să te duci şi să plăteşti cu monezi de 1 ban, dar să ai plinul făcut.
Le-ai arătat tu lor…