grasi indieni

Nevastă-mea este foarte bună în fotoșop, am putea spune că este o mică artistă a mausului și a tabletei grafice (așa aflați și ce s-a întâmplat cu tableta mea grafică). Prin urmare, mai face din când în când chestii freelance pe Upwork. Nu sunt foarte bine plătite, dar mai crește portofoliul, la nivelul ei de experiență acolo, e un lucru bun.

Problema e cu indienii și asiaticii, cei pentru care 1 dolar reprezintă salariul familiei lor de indieni pe o săptămână. Ca să înțelegeți, apare un job gen De editat 100 de poze, am buget 100 de dolari. Până să te gândești tu cât să îi ceri tipului, bazat pe portofoliu și experiență, apar 20 de indieni și 15 chinezi care licitează 3 dolari. Având în vedere că ai nevoie de 2 puncte upwork ca să licitezi, iar punctul costă 1 dolar, rezultă că ăia cer practic 1 dolar, pe care îl vor recupera la sfântu așteaptă.

Well, ce poți să faci ca să scapi de asemenea specimene? Există vreo strategie? Sau pur și simplu aia e, mergi înainte și îți vezi de viață?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.