MORAR-CIORDITOR

Totul a pornit când Vlad Andriescu de la Adevărul a primit de la QuickMobile un Galaxy Note 4 pentru a-l testa. Cei de la QuickMobile au trimis zeci de emailuri oferind telefoane iPhone 6 și Note 4 la test, inclusiv eu am primit (dar nici n-am răspuns), și multe telefoane au circulat de la ei, inclusiv câteva campanii probabil pe bani menite să le spele imaginea.
După ce a returnat telefonul, cei de la QuickMobile i-au trimis lui Vlad un email în care îi spuneau că telefonul are urme de uzură excesivă și că a suferit un șoc mecanic, așa că există două variante: fie le plătește telefonul, fie le oferă “publicitate relevantă” în secțiunea Tech a ziarului Adevărul.

Un magazin de țepari rămâne un magazin de țepari. Zecile, sutele de țepe de care e plin netul (2000 de rezultate pe căutarea quickmobile teapa), ba cu garanții, ba cu prețuri ba cubacu ar fi trebuit să le atragă atenția celor care s-au grăbit să pună mâna pe telefoane. Da, știu, vrei să fii primul, dar chiar nu se poate să colaborezi cu oricine. Nu cu QUickmobile.

Și, dacă îmi aduc aminte, a fost și nuștiuce mizerie de campanie pe bloguri atunci, cu un iPhone 6 oferit de ăștia. Probabil s-a înghesuit poporul, doar na, nu contează de unde e, cât timp e un iPhone.

În final, dacă tipul de la Adevărul cedează, e un mare fraier și deschide o cutie a Pandorei pentru toți șmenarii ăștia dornici de îmbogățire rapidă.

via nwradu

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.