MORAR-CIORDITOR

Totul a pornit când Vlad Andriescu de la Adevărul a primit de la QuickMobile un Galaxy Note 4 pentru a-l testa. Cei de la QuickMobile au trimis zeci de emailuri oferind telefoane iPhone 6 și Note 4 la test, inclusiv eu am primit (dar nici n-am răspuns), și multe telefoane au circulat de la ei, inclusiv câteva campanii probabil pe bani menite să le spele imaginea.
După ce a returnat telefonul, cei de la QuickMobile i-au trimis lui Vlad un email în care îi spuneau că telefonul are urme de uzură excesivă și că a suferit un șoc mecanic, așa că există două variante: fie le plătește telefonul, fie le oferă “publicitate relevantă” în secțiunea Tech a ziarului Adevărul.

Un magazin de țepari rămâne un magazin de țepari. Zecile, sutele de țepe de care e plin netul (2000 de rezultate pe căutarea quickmobile teapa), ba cu garanții, ba cu prețuri ba cubacu ar fi trebuit să le atragă atenția celor care s-au grăbit să pună mâna pe telefoane. Da, știu, vrei să fii primul, dar chiar nu se poate să colaborezi cu oricine. Nu cu QUickmobile.

Și, dacă îmi aduc aminte, a fost și nuștiuce mizerie de campanie pe bloguri atunci, cu un iPhone 6 oferit de ăștia. Probabil s-a înghesuit poporul, doar na, nu contează de unde e, cât timp e un iPhone.

În final, dacă tipul de la Adevărul cedează, e un mare fraier și deschide o cutie a Pandorei pentru toți șmenarii ăștia dornici de îmbogățire rapidă.

via nwradu